İdman Yurdu Spor Kulübü Kocaeli’yi Temsil Edecek

186201312282781.jpg

İdman Yurdu Spor Kulübü Kocaeli’yi Temsil Edecek

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım U- 13 Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi temsil edecek olan Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübünü tebrik etti.

Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü U-13 takımı Kocaeli Şampiyonu olarak Derince spor kulübü ile birlikte Kocaeli’yi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

20-23 Haziran 2013 Zonguldak Merkez Stadında gerçekleştirilecek olan müsabakalara katılacak takım Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilecek olan müsabakalarda Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübünden 20 sporcu Kocaeli’yi temsil edecek.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım İdman Yurdu Spor Kulübü Yöneticilerini ve futbolcularını tebrik ederek, elinden gelen yardımı yapacağını söyledi.

Ziyarette Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Yılmaz, Kulüp Yöneticileri Cihan Yardın, Antrenör Tayfun Kıy, sporcu ve veliler hazır bulundu.

Facebook! da Paylaş   Twitter! da Paylaş