Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Kursları Açılıyor

16201210583671.jpg

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne bağlı

Dereköy Mahallesinde Ev Tekstili Sergisi Açıldı

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde Dereköy mahallesinde açılan Ev Tekstili kursuna katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi  açıldı.

Sergilerin açılış törenine Karamürsel İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Şube Müdürleri Cafer Şahingöz ve Erdinç Bozkurt, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Sergilerin açılışında konuşma yapan Kaymakam Celil Ateşoğlu  “Halk eğitim merkezinin kurslarına katılarak 8 ay boyunca eğitim alan bayanlar güzel işler üretmişler, ben ev tekstili öğretmeni Esra Altınoktay’ı ve kursiyerlerini tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve davetliler kursu başarıyla tamamlayan 13 kişiye  sertifikalarını verdi.

Ardından açılış kurdelesi kesilerek kursiyerler tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi gezildi.