Yozgatlılar Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Yıldırım’a Ziyaret

13220129117390.jpg

Yozgatlılar Derneğinde Yeni Yönetiminden Başkan Yıldırım’a Ziyaret
            Karamürsel Yozgatlılar Derneği yeni başkanı Mahmut Çınarbaşı ve Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Çınarbaşı, Kurucu Başkanları Ali Rıza Çamsu, Yönetim Kurulu Üyeleri AhmetPolat, Ömer Akbulut’u tanıttı.
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongrelerinin ardından protokol ziyaretlerine başladıklarını belirten Dernek Başkanı Çınarbaşı, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı derneklerine davet etti.
           Yeni Başkan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yıldırım ise, Yozgatlılar Derneğinin projeler üretmesini isteyerek, bu projelere her türlü desteğini verebileceğini açıkladı.
            Önemli olan kalıcı faaliyetlerde bulunmak ve projeler üretmek olduğunu açıklayan Başkan Yıldırım, Karamürsel Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm derneklere destek olduklarını söyledi.

Facebook! da Paylaş   Twitter! da Paylaş