İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

1512015185916607.jpg

Avni ÇAKMAK

İmar ve Şehircilik Müdürü

1959 Of doğumlu, İlk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Lisesinden mezun olduktan sonra, eğitimine İTÜ İnşaat Fakütesin de devam etti. 1987 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun oldu. Mezuniyetten sonra 6 ay Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. 1988 yılında Yedek Subay öğrenciliğini Karamürsel Deniz Eğitim Komutanlığında yaptıktan sonra, Asteğmenlik süresince Ege Deniz Komutanlığı İzmir Bakım ve İstihkam Komutanlığında İnş. Müh. Asteğmen olarak vatani görevini tamamladı. 1990 yılında İnşaat Mühendisi olarak Karamürsel Belediyesinde işe başladı. Halen Karamürsel Belediyesinde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görevine devam ediyor.
Evli ve iki çocuk babası

e-Posta:avnicakmak@karamursel.bel.tr

İlgili Dosyalar