BAŞKAN YILDIRIM GÜNE VELİLER İLE BAŞLADI

06.01.2018
61201813129145.jpeg
BAŞKAN YILDIRIM GÜNE VELİLER İLE BAŞLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Okul Müdürü Necmettin Şahin, davetli Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği yönetimi, veliler ve öğrenciler eşlik etti. Güneşli bir hafta sonuna veliler ile kahvaltı yaparak başlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu güzel organizasyonu düzenleyen Okul Müdürü Necmettin Şahin ve Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür etti. Müdür Necmettin Şahin, Okulundaki öğretmenler ve öğrenciler adına kendilerine maddi manevi yardımlarını esirgemeyen ve düzenlemiş oldukları programa katılımlarından ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.