DEĞİRMENDERE İZCİ KULÜBÜ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

14.02.2018
1422018113842501.jpg
DEĞİRMENDERE İZCİ KULÜBÜ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

Değirmendere Atılgan İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tayfun Kurt, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Değirmendere Atılgan İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın misafiri oldu. İzcilik ve Doğa sporlarına katkılarından ve Maddi manevi yardımlarından ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden Atılgan İzcilik ve Doğa sporları kulübü Başkanı Tayfun Kurt, 24 Şubat Cumartesi günü Dereköy’de düzenlenecek olan Ataş gecesine Başkan Yıldırım’ı davet etti. Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı Karamürselli İzci Liderleri Bilgütay Bağdat, Neslihan Dündar, Ayşe yamak ve Ebru Bölgen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yapılan ziyarette yer aldılar.