KARAMÜRSEL’DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

28.10.2017
28102017145234244.jpg
KARAMÜRSEL’DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla start aldı.

Atatürk anıtında düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK’lar, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı adına düzenlenen Tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarının Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla resmi tören sona erdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıl dönümü kutlamaları yarın sabah 10:00’da İlhan Çınar alanında düzenlenecek etkinlikler ve saat 20:00’da Karamürsel Belediyesince düzenlenecek olan Fener Alayı ile devam edecek.