OSMAN AŞKIN BAKTAN KOCAELİ ZİYARETi

20.08.2017
2182017162821378.png
OSMAN AŞKIN BAK'TAN KOCAELİ ZİYARETi

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Başiskele Aytepe’deki Diriliş-2 Gençlik Kampını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak' teşrifleri ile düzenlenen diriliş kampı organizasyonuna Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,  Kocaeli AK Parti Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Spor Genel Müdürü Mehmet Baysan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve şube müdürleri ve efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı eşlik etti.

Kamp alanında bir süre yürüyüş yapmalarının ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte düzenlenen kahvaltı programına geçtiler. Program daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’nin kamp ile ilgili bilgi sunumda bulunması ile devam etti.