10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

09.01.2017
191201717544559.png

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Toplumun haber alma hakkının en önemli temsilcisi konumundaki basın sektörü çalışanlarının, büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri mesleklerinin yılın sadece bir gününde değil, her gün önemle hatırlanması gerekiyor.

Üstlendikleri görev itibariyle çok mühim bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarının çalışma koşullarının çağın gerektirdiği düzeyde iyileştirilmesi son derece hayati önemi haizdir. Bu nedenle (1964) 54 yıl önce yürürlüğe giren basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasa, önemli bir kilometre taşıdır.

Özgür, bağımsız ve tarafsız basın demokrasimizin en önemli mihenk taşlarının başında gelen çalışan gazetecilerimizin tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.