100. YIL MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

03.03.2017
3320171488615.png

100. YIL MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Anadolu Lisesi Okul yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Bayram ve Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Filiz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına yapmış olduğu ve halen yapmakta olduğu maddi ve manevi yardımlardan ötürü teşekkür ziyaretine gelen okul yönetimi, aynı zamanda 1 Mart Faciasında yaşanan talihsiz kaza için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yapmış olduğu Kahramanca davranıştan ötürü kendisini tebrik ettiler. Başkan Yıldırım ise yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı okul müdürü Zeki Bayram’a ve okul aile birliği Başkanı Hacer Filiz’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.