100.YIL EML’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

09.08.2017
1682017111949893.png

100.YIL EML’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zeki Bayram ve Müdür yardımcıları, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zeki Bayram ve müdürü yardımcıları oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.