19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19.05.2018
1952018133944988.jpg
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Karamürsel’de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Yıldız tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk takdim programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kutlama programına geçildi. Burada ki törende 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan gösteriler izlendi. Programda 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.