19 MAYIS KARAMÜRSEL’DE COŞKU İLE KUTLANDI

19.05.2017
19520171322764.png

19 MAYIS KARAMÜRSEL’DE COŞKU İLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karamürsel’de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programla başladı.

Törende İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Atatürk Anıtında gerçekleşen törene, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, daire müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK’lar, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından ilçe sahilinde gençlik yürüyüşü yapılarak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene geçildi.

Karamürsel Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende açılış ve selamlama Konuşmalarını yapan İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız’ın konuşmasının ardından, Karamürsel Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan gösteriler izlendi. Öğrencilerin sahnelediği oyunlar ve Tekvando gösterileri büyük beğeni topladı.

Karamürsel Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Program 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere 1.2.3. ve 4 .lük ödüllerinin İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik tarafından verilmesi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi.