23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE KUTLANDI

23.04.2017
2342017185521732.png

23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de de coşkuyla kutlandı.

İlk törende Atatürk Anıtında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve ilçe protokolü hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve buradaki tören sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Necdet Calp orta okulunda düzenlenen törenle devam etti.

Okulun konferans salonunda düzenlenen törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, , Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Daire Amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Okul öğrencileri tarafından şiirler, gösteriler ve halk oyunları oynandı.

Program 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen resim, şiir, kompozisyon, spor ve güreş yarışmalarında derece alan öğrencilere İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır tarafından ödüllerin verilmesi ile sona erdi.