3 ARALIK DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ KUTLANDI

04.12.2017
4122017165859352.jpg
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler günü, Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen program ile kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler günü Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanı Nadide Dölger ve yönetimi, İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı 3 Aralık Dünya Engelliler gününde açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki’nin ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptı.
Konuşmaların ardından Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneğine Maddi ve Manevi yardımlarını esirgemeyen Karamürselli vatandaşlarımıza plaket veren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ayrıca Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği adına ortopedik engelli iki vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ederek, hayata daha sıkı tutunmalarını vesile olundu. Plaket töreninin ardından yerini eğlenceye bırakan program, engelli vatandaşların renkli görüntüler sergileyerek eğlenmesi ile son buldu.