30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30.08.2017
3082017112246990.jpg
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıldönümü kutlama programı yapıldı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde çelenk konuldu.

Karamürsel Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından konulan çeleklerin ardından, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu makamında tebrikleri kabul etti. Karamürsel’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliğine; Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Cumhuriyet Savcısı Ali Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri, daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP İlçe Başkanı çetin Öksüz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Özalay, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri katıldı.