4 TEMMUZ MAHALLE TEŞKİLATIDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

08.09.2017
892017143744981.jpg

4 TEMMUZ MAHALLE TEŞKİLATIDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

AK Parti 4 Temmuz Mahalle teşkilatı  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri AK Parti 4 Temmuz mahallesi teşkilatı oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm Karamürsel halkı adına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.’’ Dedi. Yeni yüzü ve olması gerektiği şekli ile Karamürsel Halkına hizmet sunacak olan Karamürsel Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.