9. GELENEKSEL OKUL KAHVALTISI DÜZENLENDİ,

14.01.2017
19120171786871.png

9. GELENEKSEL OKUL KAHVALTISI DÜZENLENDİ,

Karamürsel Pembe Müjgan Calp Gökçora Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği Yönetimi 9. Geleneksel Okul Kahvaltısını düzenledi.

Karamürsel Pembe Müjgan Calp Gökçora Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve okul Aile Birliğinin 9.sunu düzenlediği okul kahvaltısına Karamürsel’de ki diğer Okulların Okul Aile Birliği Başkanlarının yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, öğretmenler ve okulun öğrencileri katıldı. Yaklaşık 200 kişinin misafir edildiği kahvaltıda Okul Müdürü Veysel Kandemir, Okul Aile Birliği komisyonu görevli müdür yardımcısı Emine Köse ve Okul Aile Birliği Başkanı Münevver Dölcel gelen misafirleri kapıda karşıladılar. Sınav stresini ve yoğun eğitim öğretim temposunun yorgunluğunu atmak için düzenlenen 9. Geleneksel Kahvaltıya, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılması, kahvaltıya elen misafirleri mutlu etti.  Başkan Yıldırım; Karamürsel’de ki tüm okulların yanında olduğunu ve eğitim öğretim adına ellerinden gelen her türlü yardımı yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını belirterek, öğrenci kardeşlerimizin, öğretmenlerimizin, Okul Aile Birliklerimizin ve okul yönetimlerimizin her zaman yanlarındayız, her zaman daha iyiye ulaşmamız için yaptığımız çalışmalara hız kesmeden devam edecektir. Şuan burada olmaktan mutluyum ve bu tür toplantıların devamının getirilerek, kaynaşmaların sağlanmasını adına doğru olacağını düşünüyorum.’’ Dedi.