ADA CAFE’DEN SAHUR PROGRAMI.

07.06.2018
762018172623979.jpg
ADA CAFE’DEN SAHUR PROGRAMI

Karamürsel Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Balık Adasının ilk işletmesi Ada Cafe Hizmete girdi.

Karamürselli İş Adamı Halil Yanık tarafından hizmete açılan Ada Cafe, dün akşam düzenlediği sahur programı ile açılışını duyurdu. Düzenlenen Sahur programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Kaytazdere Belediye Başkan Ali Kangal, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Daire ve Oda Başkanları ve çok sayıda davetli eşlik etti. Yapılan yatırımları yerinde inceleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İşletme sahibi Halil Yanık’ı Karamürsel’e kazandırdığı bu işletmeden ötürü tebrik etti. Programa katılımlarından ve kendisini yalnız bırakmamasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Yanık, müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirterek, tüm Karamürselli vatandaşları Ada Cafe’ye davet etti.