AFRİN’DEN BAŞKAN YILDIRIMA SELAM

07.03.2018
732018131058778.jpeg
AFRİN’DEN BAŞKAN YILDIRIMA SELAM

Suriye’nin Afrin kırsalında kahramanlık örneği sergileyen Türk Askeri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a selam gönderdi.

Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Arı Yetiştiriciliği Birliği tarafından ortaklaşa gönderilen Ballar için Kahraman Mehmetçiklerimizden teşekkür mesajları geldi. Zeytin Dalı harekatında ülkemizi terör örgütlerine karşı kahramanca ve destansı bir şekilde savunan Türk Askerimize gönderilen 1071 kavanoz Bal için, kahraman askerlerimizden Karamürsel Belediyesi sosyal medya mesaj kutularına teşekkür mesajları gönderildi. Afrin’de duvarlara yazılan teşekkür yazıları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı duygulandırırken, Afrin’de Milletimizin güvenliği için, canları ve kanları ile mücadele eden Kahraman Mehmetçiklerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Rabbim onları esirgesin, ayaklarına taş bile değmesin, Karamürsel halkı dualarıyla her daim Mehmetçiklerimizin yanında dedi.