AHMET NARİNOĞLUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

17.08.2017
188201710446224.png
AHMET NARİNOĞLUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire Amirleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Sağlık Müdürü Ferhan uğur ve diğer Daire Müdürleri oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Kaymakam Ahmet Narinolu, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Temmuz ayı itibari ile Hizmete Giren Karamürsel Belediyesi Hizmet Binasını Başkan Yıldırım eşliğinde gezen Kaymakam Narinoğlu, Belediye Başkanlığı hatıra defterine duygularını yazarak günün tarihi ile birlikte imzasını bıraktı. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.