AHŞAP EVİ BU GÜN AÇILDI

19.06.2018
1962018173544752.jpg
AHŞAP EVİ BU GÜN AÇILDI

Ahşap Evi, Mustafa ve Gonca Şimşek Çifti tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Kayacık mahallesi, İnönü Caddesi, No: 129 Orman Apartmanı altında faaliyet göstermeye başlayan Ahşap Evi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından açıldı. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, Ahşap Evi’nin açılış kurdelesini keserek, İşletme sahipleri Mustafa – Gonca Şimşek çifti ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. İşletme sahipleri, Karamürselli vatandaşlarımızı Ahşap üzerine ev ürünleri ve tüm dekoratif malzemeler ile buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a eşi Tuğba Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve davetliler eşlik etti.