Ailem Özel Eğitim Yeni Modern Binası Törenle Hizmete Açıldı

15.05.2018
155201811854608.jpg

Ailem Özel Eğitim Kurumunda Bireysel Eğitim, Grup Eğitimi, Fizyoterapi, Psikolojik Danışmanlık, Aile Eğitimi, Sosyal Etkinlikler, Duyu Bütünleme Terapisi, Uzay Terapisi, Dil Konuşma Terapisi, Oyun Terapisi, Psikomotor Eğitimi, Erken Tanılama Hizmetleri ve Okuma Yazma Eğitimi verilecek.

Ailem Özel Eğitim Merkezi, kurucusu Sevgi Koçyiğit, ‘Ailem Özel Eğitim Kurumları, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek üzere koruyucu, iyileştirici, güvenilir ve bilimsel özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini özel eğitimin ulaştığı en üst düzeyde, etik değerlerden ödün vermeden, çağdaş standartlarda, çocuklarımızın ve yakınlarının haklarına, topluma ve çevreye saygı göstererek, ulaşılabilir, beklentileri karşılayan, sunan bir Özel Eğitim kuruluşudur. Karamürsel ve çevre bölgelerimizdeki çocuklarımız için yeni okulumuzda uzman kadromuz ile daha kaliteli bir eğitim vermeyi planlıyoruz’ dedi.

Açılışa, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Özel Kır Çiçeklerim Ahmet Narinoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı.