AK KADINLARDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.08.2017
78201718573116.jpg

AK KADINLARDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları teşkilatı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm Karamürsel halkı adına hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Cenab-u Allah’tan dilerim.’’ Dedi. Yeni yüzü ve olması gerektiği şekli ile Karamürsel Halkına hizmet sunacak olan Karamürsel Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.