AK KADINLAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

06.03.2017
632017184120430.png

AK KADINLAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetimi bu sabah Karamürsel Belediye Balkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette 1 Mart Üsküdar Faciasını anma programında meydana gelen talihsiz kazada büyük bir Kahramanlık öyküsü yazan Karamürsel Belediye Başkanına can simidi şeklinde pasta hediye ederek, hem geçmiş olsun dileklerinde bulundular hem de Başkan Yıldırım’ın yaptığı kahramanlıktan dolayı tebrik ettiler.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede 16 Nisan da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum çalışmaları konuşuldu. Karamürsel AK Kadınlar bun gün sahaya indiklerini belirterek yapılacak olan çalışmalar hakkında Başkan Yıldırım’a bilgi verdiler.