AK KADINLARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

28.04.2017
2842017162942190.png

AK KADINLARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Referandum sonrası tebrikleri kabul etmeye devam eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Karamürsel Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı oldu.  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi, seçim sürecinde yapmış olduğu çalışmalardan ve kadın kollarına verdiği desteklerden ötürü Başkan Yıldırım’a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçmek üzere yapılan Referandum da % 56.77 ‘lik başarı oranını hep beraber yakaladıklarını belirterek, Karamürsel Ak Parti Kadın Kolları teşkilatını tebrik etti.