AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

07.08.2017
782017184129517.jpg

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET
Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve İlçe Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, AK Parti Ana kademe teşkilat yöneticilerini ağırladı. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Karamürsel AK Parti ilçe Başkanı Recep Demirel ve teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım önderliğinde bina tanıtım toplantısı yapılarak, birimler ve görevler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel tüm yönetim adına Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, hayata geçireceği müstakbel projelerde başarılarının devamını dilediler.