AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

23.02.2018
2322018174057258.jpg
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

Karamürsel Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Başkanları oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın konukları olan AK Kadınlar, yarım saat süren görüşmede Karamürsel ve mahalleleri hakkında istişarelerde bulundular. Ziyaretlerinden ötürü AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm ekin ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kutlu Dava yolunda ilerleyen AK Kadınların her zaman yanlarında olduğunu belirterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.