AK PARTİ YENİ İLÇE KADIN KOLLARI TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

20.10.2017
20102017153829966.jpg

AK PARTİ YENİ İLÇE KADIN KOLLARI TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yeni İlçe Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yeni teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, geldikleri görev neticesinde Başkan Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin tüm yönetim adına Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Karamürsel Belediyesi olarak uyum içinde çalışacaklarının altını çizdi.