AK PARTİ YENİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

06.10.2017
610201716295837.jpg
AK PARTİ YENİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRM’A ZİYARET

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve Yeni İlçe Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, AK Parti yeni Ana kademe yöneticilerini ağırladı. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Karamürsel AK Parti ilçe Başkanı Recep Demirel ve yeni teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı, geldikleri görev neticesinde Başkan Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel tüm yönetim adına Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Karamürsel Belediyesi olarak uyum içinde çalışacaklarının altını çizdi.