AKÇAT MAHALLESİ EŞRAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

22.09.2017
2102017151152726.png
AKÇAT MAHALLESİ EŞRAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Akçat Mahallesi eşrafı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım, Akçat Muhtarı Bilal Sağlam, Akçat Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Tan, eski Başkan Abbas Çetinkaya ve Akçat camii Derneği Başkanı Nuri Tekin’i ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Bilal Sağlam ve diğer misafirler, yeni görev yerinde Başkan Yıldırım’a başarılarının devamını diledi.