AKÇATLIYIZ EKİBİ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

09.02.2018
922018133526601.jpg
'AKÇATLIYIZ' EKİBİ BAŞKAN YILDIRIMI ZİYARET ETTİ

Kuruluşundan itibaren sosyal medyada büyük ses getiren AKÇATLIYIZ ekibi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım'ın bugün ki misafirleri AKÇATLIYIZ ekibi oldu. Kurulduğu günden beri geniş kitlelere ulaşan ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı amaçlayan ekip, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a projelerini sunarak kendisinden destek aldılar. Başkan Yıldırım ise yapacak oldukları projeler kapsamında kendilerine maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledik. AKÇATLIYIZ ekibi de Başkan İsmail Yıldırım'a misafir perverliğinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.