AKPINAR MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

01.06.2018
16201822202073.jpg
AKPINAR MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Akpınar Mahallesi Muhtarlığı ve tarafından düzenlenen iftar programı bu akşam düzenlendi.

Akpınar Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Akpınar Mahallesi Muhtarı Mahmut Yılmaz ve çok sayıda Akpınar halkı eşlik etti. Akpınar Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Akpınar mahalle muhtarı Mahmut Yılmaz, düzenlenen iftar programına katılımlarından ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.