ALİ MURAT SİLPAGAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

12.12.2017
12122017163646303.jpg
ALİ MURAT SİLPAGAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafiri sınır komşumuz Yalova’nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Silpagar, yeni Karamürsel Belediyesi Hizmet Binasına hayırlı olsun dileklerini sundu. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kadırgasının maket tablosunu kendisine hediye ederek, Başkan Silpagar’ı yolcu etti.