ALP ANADOLU LİSESİ KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

29.11.2018
29112018172024320.jpg

ALP ANADOLU LİSESİ KAHVALTI PROGRAMI

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kahvaltı programı bu gün gerçekleşti.

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkan Vekili Mesut Çetinkaya’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Alp Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Mavi, Alp Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı, diğer okulların Aile birliği yönetimleri ve davetliler eşlik etti.  Çocukların gelecekleri için fikir alışverişinin yapıldığı kahvaltı programında katılımlarından dolayı Karamürsel Belediye Başkan Vekili Mesut Çetinkaya’ya teşekkür eden Okul Müdürü Erkan Mavi, her daim yanlarından olmasından dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.