ALPAY KINIK’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

11.08.2017
1682017112745440.png
ALPAY KINIK’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Garanti Bankası Müdürü Alpay Kınık, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki ilk misafirleri Karamürsel Garanti Bankası Müdürü Alpay Kınık oldu.
Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Kınık, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı teşekkür etti. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Alpay Kınık’ın yapmış olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ederek, yeni makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.