AMİRAL CADDESİ ESNAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

25.08.2017
2582017154618735.jpg
AMİRAL CADDESİ ESNAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Amiral Caddesi esnafları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Amiral Caddesi Esnafları oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm Karamürsel halkı adına hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Cenab-u Allah’tan dilerim.’’ Dedi. Yeni yüzü ve olması gerektiği şekli ile Karamürsel Halkına hizmet sunacak olan Karamürsel Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.