AMİRAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

27.09.2017
210201715555670.png
AMİRAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Amiral İlköğretim Okulu Müdürü Arif Ayyıldız, Müdür Yardımcısı Gül Aygün, Okul Aile Birliği Başkanı Serap Gülçüçek Akyün ve Yönetimi oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.