AMİRAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KAHVALTI PROGRAMI

07.03.2017
732017111343646.png

AMİRAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KAHVALTI PROGRAMI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Amiral İlk Öğretim Okulunun düzenlediği geleneksel kahvaltı programına katıldı.

Amiral İlk Öğretim Okulu müdürü Arzu Bozkurt ve Okul Aile Birliği Başkanı Serap Akyüz tarafından organize edilen kahvaltıya Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İl Milli eğitim Müdür yardımcısı Erdinç Bozkurt, Okul yönetimi, okul aile birliği yönetimi ve veliler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır’ın yaptığı açılış konuşması ardından okul müdürü Arzu Bozkurt, Erasmus eğitim projesi kapsamında ana okulu öğretmeleri ile birlikte Litvanya’da katıldığı eğitim seminerleri ve gelişim konulu seminerler hakkında tüm misafirleri bilgilendirdi. Ardından Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Akyüz yaptığı konuşmada Maddi ve Manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.