ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI AÇILDI

11.05.2018
1152018134956840.jpg
ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI AÇILDI

Karamürsel Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Fuarının açılışı bu gün gerçekleştirilerek ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Okulun salonunda düzenlenen Bilim Fuarına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Okul Müdürleri ve davetliler katıldı. Karamürsel Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projeleri gezen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu öğrencilerin yaptıkları eserleri inceleyerek bilgi aldı. Karamürsel Anadolu Lisesi Müdürü Hamit Sığırcı ve okul yöneticileri programa katılan davetlilerle yakından ilgilenerek, amaçlarının öğrencilerini zihin çalışmalarına yönlendirmek ve sosyal yönlerini kuvvetlendirmek olduğunu açıkladı.