ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

15.05.2018
1552018122314561.jpg

Karamürsel Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde 2017 – 2018 yılı mezunları keplerini gökyüzü ile buluşturdular.

Karamürsel Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Okul Müdürleri, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Veliler ve Öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Okul Müdürü Hamit Sığırcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürünün konuşmasının ardından 1., 2. ve 3. Olan  öğrencilere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt tarafından plaket ve ödülleri verilerek günün hatırasına mezuniyet pastası kesildi.  Programın devamında mezun olan tüm öğrencilerin mezuniyet belgelerini almaları ile birlikte 4 yıl özlemle beklenen o ana gelinerek 2017 – 2018 yılı mezunları keplerini gökyüzü ile buluşturdular.