ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

10.01.2017
191201717145434.png

ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Anadolu Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarete, Karamürsel Anadolu Lisesi Müdürü Hamit Sığırcı, Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Erdoğan ve Okul Aile Birliği Yönetimi katıldı.

Okul Müdürü Hamit Sığırcı ve Okul Aile Birliği Yönetimi Karamürsel Anadolu Lisesi’ne Karamürsel Belediyesince yapılan 670 m2 çatı izolasyon çalışması ve okula yapılan tüm yardımlar için ve daima maddi ve manevi yanlarında olduğu için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Okul Aile Birliği Yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a çiçek takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.