ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

09.04.2018
9420181502174.jpg
ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Artvinliler Derneği Başkanı Şaban Yamak ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu, yönetim kurulu üyeleri, Karamürsel Artvinliler Dernek Başkanı Şaban Yamak, yönetim kurulu, Başkiraz Mahallesi Muhtarı Eyüp İlhan, Akpınar Mahallesi Muhtarı Mahmut Yılmaz, Safiye Mahallesi Muhtarı Necmettin Karacan oldu. Nezaket ziyaretinde bulunan Artvinliler yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirerek, beraberinde getirdikleri teşekkür plaketini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a takdim ettiler.