ATATÜRK ORTAOKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
228201793256921.png
ATATÜRK ORTAOKULUNDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Atatürk Orta Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Yavuz Çetin ve yönetimini ağırladı.
Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını dilediler.