AVCIKÖY MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

29.05.2018
2952018224644106.jpeg AVCIKÖY MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ Avcıköy Mahallesi Muhtarlığı ve Avcıköy yardımlaşma ve kalkınma Derneği tarafından düzenlenen iftar programı bu akşam düzenlendi. Avcıköy Mahallesi Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Avcıköy Muhtarı Selahattin Gürel, Avcıköy Mahallesi Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş ve çok sayıda Avcıköy halkı eşlik etti. Avcıköy Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Avcıköy mahalle muhtarı Selahattin Gürel, düzenlenen etkinlikler ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.