AVCIKÖY PİLAV GÜNÜ YAPILDI

22.07.2018
2272018184847897.jpeg AVCIKÖY PİLAV GÜNÜ YAPILDI Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Geleneksel pilav gününe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özal, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Muhtarlar, STK’lar ve Avcıköy’lüler katıldı. Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş ve köy muhtarı Selahattin Gürel öncülüğünde organize edilen pilav gününde ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım pilav gününe katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, istek ve talepleri olup olmadığını sordu. Avcıköy sakinleri tarafından samimi bir şekilde karşılanan Başkan Yıldırım’a köylüler ve çocuklar yakın ilgi gösterdi.