AVCILAR VE ATICILAR KULÜBÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

04.08.2017
48201715235750.jpg

AVCILAR VE ATICILAR KULÜBÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar Kulübü yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Salih Alkaya ve yönetimden Mustafa Ünlü ve Özgür Akvarup oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.