AYŞEGÜLÇAKIR BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

20.06.2018
2062018151241886.jpg
AYŞEGÜLÇAKIR BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

AYŞEGÜLÇAKIR Beauty Center & Güzellik Merkezi’nin, Ayşegül – Mehmet Çakır çifti tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi, Türkmen Apt. No: 144/ B ‘de faaliyet göstermeye başlayan AYŞEGÜLÇAKIR Beauty Center & Güzellik Merkezi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından açıldı. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, AYŞEGÜLÇAKIR Beauty Center & Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesini keserek, İşletme sahipleri Ayşegül – Fatih Çakır çifti ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. İşletme sahipleri, Karamürselli vatandaşlarımı kişisel bakım sektöründe farklı dokunuşlar ile özel hissetmelerini hedeflediklerini belirtti. Programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Gamze Can, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, STK’lar, Belediye Meclis Üyesi Selman Açık, ve davetliler eşlik etti.