BALIK ADASI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

17.05.2017
1752017103822695.png

BALIK ADASI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediyesi Balık Adası Sosyal Tesisler projesi hızla yükseliyor.

Karamürsel Belediyesi tarafından başlatılan, Balık Adası Sosyal Tesisler projesi tüm hızıyla devam ediyor. Balık Adasının yıkılmasının ardından yeni görünümü ile bir sosyal tesise dönüşecek olan alanın inşaat temeli atılarak çalışmalar başlatıldı. Temel atma çalışmaları ile deniz temizliğinin de yapıldığı Balık Adasında, özel iş makinaları ile deniz dibindeki pislikler ve balık adasından kalan artıklar temizleniyor.

2017 yılı sonuna kadar bitmesi planlanan Balık Adası Sosyal Tesisleri, Yeşil alanların arttırıldığı ve insanların günün stresinden uzaklaşıp, yeşilin ve mavinin tüm tonlarını bir arada yaşadığı bir Ada’ya sahip olacak. Karamürsel halkı ise şimdiden yapılan çalışmaları yerinde izleyerek biteceği günü merakla bekliyor.