BALIK AVLANMA SEZONU AÇILDI

31.08.2018
3182018224316852.jpeg BALIK AVLANMA SEZONU AÇILDI Karamürsel´de 1 Eylül itibari ile kalkan av yasağı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, törenle denize açıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Düzenlediği program dualarla başladı ve ardından Gırgır reislerine hediye edilen Türk Bayrağı ve Baklavalarla devam etti. Programın ilerleyen saatlerinde, Gırgırların hazırlıklarının bitmesi ardından av sezonuna start verildi. Limandan sırayla çıkan Gırgırlar sahil kıyılarında bir tur atarak halkı selamladılar. Tüm ereğli halkı ve aileleri duygusal anlar yaşarken, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; yeni av sezonunun bol bereketli bir yıl olmasını dileyerek her zaman ereğli halkının yanında olduğunu belirtti.